Вдъхновение от миналото

Пагане е била неземно красива жрица, дарена с уникалната дарба да предсказва бъдещето. Смятало се, че тя говори с бог Тангра. Хан Кубрат вика Пагане малко преди смъртта си, за да предскаже бъдещето на народа. Тя казва, че племето трябва да се раздели на три части. Две от тях да тръгнат в различни посоки на страната, за да може при евентуално нападение от Хазарите, поне едно от тях да има шанс да оцелее. Той се вслушва в думите й. Разделя племето, Бат Баян остава в Стара Велика България, а Котраг и Аспарух тръгват в различни посоки.

Пренесено в сегашното

Тази история е вдъхновението, с което STUDIO PAGANE отвори врати през 2008г. Тази история беше и най-големият стимул нашият салон за красота да спечели толкова 1-ви места, грамоти и сертификати както на международно ниво, така и в България. Някой от тях са: Годишни награди за фризьорство - 1во място, категория: Булченска прическа. Колорист на годината- Грамота. Диплома от академия "JEAN MARC JOUBERT" Париж. Както и много други, който може да видите на стената на славата в STUDIO PAGANE.

Ако и вие искате да усетите духът на миналото, съчетан с професионализмът и качественото обслужване на бъдещето заповядаите при нас!!!